Σχετικά με εμάς ….

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στη διάθεση και διανομή προϊόντων εφαρμογής ηλεκτρισμού (λαμπτήρες-ηλεκτρολογικό υλικό), μπαταριών, μικροηλεκτρονικών συσκευών και εποχιακών ειδων. αντιπροσωπεύοντας κατ΄ αποκλειστικότητα τα παρακάτω brands : EUROLAMP , GACIA,  MAGIC CHRISTMAS, VARTA TOSHIBA, ACME,SWISSTEN  PRIMO, HOBBY κ.α

Ο χώρος ευθύνης της εταιρίας μας εκτείνεται αποκλειστικά και μόνο στον χώρο των super markets και γι΄αυτό το λόγο έχει εντάξει στο κωδικολογιο της ειδικά καταναλωτικά προϊόντα με ειδικές συσκευασίες για τα καταστήματα του χώρου (κρεμαστά box, window box, blister, πολυσυσκευασιες προσφορών) .

Το Νο1 brand  της εταιρείας μας , η EUROLAMP είναι μια απο τις ελάχιστες πολυεθνικές ελληνικές εταιρείες με δραστηριότητα σε 10 χώρες της Ευρώπης και των Βαλκανίων. Παράγει private labels για μεγάλες εταιρείες και αλυσίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικου.  (ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, LEROY MERLIN….).Η πλειοψηφία των προϊόντων κατασκευάζονται σε ιδιόκτητα ελληνικά εργοστάσια στην Κίνα ώστε να μας επιτρέπεται να έχουμε δικαιώματα αποκλειστικών πατεντών και τεχνογνωσίας .

Όλα τα προϊόντα μας έχουν πιστοποιητικά γνησιότητας και ασφάλειας σύμφωνα με την εκαστοτε νομοθεσία όπως και εγγύηση αντικατάστασης η service .

Επίσης έχουν ελάχιστο ποσοστό κερδοφορίας margin απο 35% έως 50% με διασφάλιση κατώτερης τιμής πώλησης στο ράφι ,έτσι ώστε να κατατάσσονται σε κατηγορία υψηλής κερδοφορίας ώστε πραγματικά να αξίζουν την προσοχή σας .

Μέσα λοιπόν από την γκάμα των προϊόντων μας, με γνώμονα την πολύχρονη εμπειρία μας , η ομάδα της Revolt  επιλέγει για τον κάθε ένα πελάτη της ξεχωριστά ένα κωδικολογιο ανά εταιρεία που θα εξασφαλίσει μια νέα και συμφέρουσα συνεργασία .

Από το 2012 έως σήμερα εξυπηρετούμε πάνω από 2.200 σημεία λιανικής πώλησης καθώς και 700 επαγγελματίες (ηλεκτρολόγους, συνεργεία εγκαταστάσεων κ.α.) του χώρου.